„Příliš utrácíte!" varuje hollywoodskou hvězdu společnost, která se již dlouhá léta stará o jeho finance. Podle ní je Johnny Depp na pokraji krachu, protože si žije nad poměry.

Firma začátkem února výtkou reagovala na Deppovu lednovou žalobu o v přepočtu zhruba 627 milionů korun.

Herec si v ní stěžuje, že společnost jeho příjmy špatně spravovala, například včas neodvedla daně, za což musel zaplatit vysoké pokuty. To The Management Group (TMG) nařčení popírá. Depp prý utratil 1,8 miliardy korun za 14 luxusních sídel. Jedním z nich byl i dechberoucí zámek ve Francii.

Kuriózní výdaj 75 milionů korun herec uhradil za vystřelení popela zesnulého spisovatele Huntera Thompsona ze speciálního děla.

Od roku 2000 si Depp pořídil také jachtu, 45 luxusních aut a kvalitní víno u něj teklo proudem. Měsíčně je za něj ochotný zaplatit až tři čtvrtě milionu korun.

Prodražily se mu rovněž také přesuny soukromým letadlem, výplaty jeho čtyřiceti zaměstnancům i nákup děl jeho oblíbených umělců Andyho Warhola a Gustava Klimta. Herec také sbírá vzácné kytary.

Společnost uvedla, že je Johnny Depp „zcela odpovědný za svůj finanční chaos". Sama herce několikrát varovala a snažila se ho chránit před ním samým, aby žil podle svých finančních možností, a uchránila ho před finančním krachem. Koncem roku 2016 prý pro něj přestala pracovat. Nyní jí dluží v přepočtu zhruba 105 milionů dolarů, které mu poskytla na splácení půjčky v bance.