Po sedanu a hatchbacku vstupuje na český trh také Fiat Tipo v provedení SW, tedy combi. Zákazníky osloví zavazadlovým prostorem o základním objemu 550 litrů, po sklopení sedaček do rovné plochy je pak možné uvnitř převážet předměty o délce až 1,8 metru. Fiat se v případě Tipa combi zaměřil na skutečné potřeby svých zákazníků, proto díky systému Magic Cargo Space můžete upravit zavazadlový prostor do potřebné konfigurace jedinou rukou. Vnitřní prostor nadchne také posádku, model Tipo SW uveze pět dospělých pasažérů o výšce 185 centimetrů v maximálním pohodlí díky nadstandardnímu prostoru pro lokty, ramena i nad hlavou. I provedení hatchback nabídne skvěle využitelný zavazadelník o objemu až 440 litrů. V kabině jistě oceníte také úložné prostory o celkovém objemu 12 litrů.

Interiér nového Fiatu Tipo se vyznačuje skvělou ergonomií a uživatelskou příjemností. Nechybí zde řada moderních prvků, například telematický systém uConnect s dotykovou obrazovkou pro zobrazení navigace i ovládání multimediálních funkcí, zobrazuje také výstup parkovací kamery. Pro maximální bezpečnost může být Fiat Tipo combi i hatchback vybaven adaptivním tempomatem, schopným udržet bezpečnou vzdálenost od vpředu jedoucího vozidla, funkce Full Brake Control pak dokáže vůz v případě nebezpečí sama zastavit. Již v základní výbavě Tipo nabídne centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka, klimatizaci, šest airbagů i rádio s Bluetooth handsfree. Nabízen je s paletou úsporných a zároveň výkonných motorů, benzínové jednotky nabídnou výkon 95 až 120 koní, přímo od výrobce je k dispozici také provedení LPG. Naftové motory MultiJet o objemu 1,3 až 1,6 litru se mohou pochlubit nízkou spotřebou 3,7 l/100 km.

Nový Fiat Tipo combi je k dispozici se základní cenou 329 900 Kč, hatchback je nabízen již od 299 900 Kč. U Srba Servis si můžete vybrat ze skladových či zcela nových vozů s další atraktivní slevou ve výši několika desítek tisíc korun – svůj nový Fiat Tipo tak získáte za nejvýhodnějších podmínek.