S těmihle sympaťáky vám bude i v zubařském křesle fajn

Jakmile vkročíte do čekárny THE CLINIC, okamžitě se vám uleví a pomyslíte si, že tady to bude určitě jiné, než nač jste byli zvyklí. Její design připomíná spíše kavárnu a chvíle čekání si můžete zpestřit zajímavou knihou za poslechu nevtíravého jazzu. Heslo, kterým se klinika prezentuje na internetu, tedy „Neschováváme se za bílé pláště, složitá latinská slova a certifikáty na zdi“, do puntíku platí. Oba mladí zubní lékaři Tomáš Pražák a Jakub Studený, stejně jako personál na recepci, jsou maximálně sympatičtí a k pacientům se chovají jako k sobě rovným. Starají se o to, jak se cítíte, a podrobně vám vysvětlí, co můžete při ošetření očekávat.

Zubní technika jde mílovými kroky kupředu – zde sledují její trendy

Moderní zubní technika dokáže nejen usnadnit lékařům zákroky, ale také zpříjemnit pacientovi celý proces. Pamatujete si například na braní otisků zubů do zelené hmoty, která vám zůstala ještě dlouho v ústech? Dnes se už chrup jednoduše naskenuje a počítačový program vytvoří virtuální model, který lze následně vyfrézovat. THE CLINIC nabízí klientům také poněkud netradiční zábavu: nasadíte si 3D brýle Carl Zeiss Cinemizer, které vám umožní sledovat několik “programů”. Můžete se s nimi dívat doslova očima zubaře, takže budete mít pořád přehled o tom, co se děje, nebo se naopak rozhodnete vytěsnit zákrok z hlavy a pustíte si nějaký film.

Bolí mě zub! Co teď?

THE CLINIC řeší celé spektrum problémů od obyčejných kazů přes čištění zubních kanálků až po zavádění implantátů, fasety a korunky. Pro ty je k dispozici moderní technologie CEREC. V momentě, kdy trpíte bolestí zubu, je už ale pozdě. Proto se na stomatologii Praha věnují i zubní prevenci a dentální hygieně, jimiž můžete lecčemu zamezit. Praktický 3D RTG odhalí kazy již v zárodku a umožní jejich precizní odstranění.