Ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill slaví letos už páté výročí. Za dobu své existence si získalo důvěru široké veřejnosti a stalo se prestižním oceněním pro nominované firmy. Z více než tří set nominovaných navíc šest desítek firem dosud získalo hmotné ceny na podporu a rozvoj jejich odpovědného podnikání v celkové hodnotě přesahující tři miliony korun.

Největším oceněním je už samotná nominace, která nominovanému podnikateli přináší obrovskou dávku motivace," vysvětlila Lenka Hlavatá, výkonná ředitelka firmy HPCG, která je autorem a pořadatelem projektu.

Velice nás těší pozitivní zpětná vazba, kterou máme od nominovaných a která dokládá, že díky ocenění Český Goodwill získají firmy sílu a motivaci k dalším úžasným počinům," dodala Hlavatá s tím, že Český Goodwill díky tomu má synergický efekt, který pozitivně působí na celou společnost.

Nominovat může každý individuálně podle vlastních priorit a morálních hodnot. Nominují zaměstnanci, obchodní partneři, investoři i lidé z nejširšího okolí firmy, kteří vnímají její odpovědný přístup k podnikání a chtějí jí za poctivou práci veřejně odměnit.

Nominace probíhají on-line na webu cesky-goodwill.cz, nominační formulář nabízí čtyři základní kategorie Tradice, Inovace, Partner a Mecenáš. Všichni nominovaní se navíc ucházejí o titul Osobnost Českého Goodwillu. Jedná se o hlavní kategorii veřejnosti, kde lidé v září rozhodují o nejsilnějším podnikatelském příběhu svým hlasováním.

Tradičním vyvrcholením každého ročníku projektu je galavečer se slavnostním předáváním ocenění Český Goodwill. „Galavečer Český Goodwill 2017 se uskuteční v říjnu a bude skutečně velkou oslavou poctivého a odpovědného přístupu k podnikání," uzavřela Hlavatá. Na letošním galavečeru se setkají ocenění ze všech pěti ročníků projektu Český Goodwill.

Máte ve vašem okolí podnikatele nebo společnost, které chcete ocenit za poctivou práci? Nominujte do 31. 5. 2017 na www.cesky-goodwill.cz.

Zdroj: Youtube