Jídlo, které ničí tepny, ale jíme ho denně: Odborník na výživu žádá jeho zákaz
2 / 4
Zavřít galerii
close
info
Shutterstock
Teplá kořeněná jídla nás také chrání před nemocemi a nachlazením, které je s příchodem podzimu všudypřítomné. Častěji se tak na stolech objevují vývary a dušené pokrmy.
close
info
Shutterstock
Bujonové kostky jsou úsporou času, která si nese svá úskalí. Tím hlavním je zdraví. Používání bujonových kostek totiž nepředstavuje pro naše zdraví nic hodnotného. Ba naopak mu tím můžeme slušně zavařit.
close
info
Madeleine Steinbach / Shutterstock
S koncem léta a příchodem podzimu se v našich životech často odehrávají významné změny. Ty se týkají i našeho stravování.
close
info
Shutterstock.com
Od lehkých salátů a ovocných mís pomalu přecházíme k tepelně upravené a často také pikantní stravě, která nás zahřeje a teplo v našem těle udrží.