Alois Irlmaier se narodil v roce 1894 v bavorském městě Freilassing. Živil se jako hledač vodních pramenů a studnař. Měl však další dar – viděl do budoucnosti. Tuto schopnost využil především za druhé světové války, kdy své sousedy varoval před britskými nálety a pomáhal jim najít bezpečný úkryt. Dopředu věděl, jak útok bude probíhat a jaké domy budou zničeny.

Když mu příbuzní vojáků ukázali jejich fotky, dokázal říct, v jakém stavu se dotyčný nachází. Zda je v pořádku, zraněný nebo po smrti. Říkal, že své vize vidí před sebou jako film. Později pomáhal při vyšetřování trestných činů a s hledáním pohřešovaných osob. Za své schopnosti se dokonce dostal i před soud. Šokoval však tím, že dokonale uhádl šaty, jež si soudcova manželka vzala ráno na sebe. Byl tak zproštěn obvinění. Irlmaier zemřel v červenci roku 1959 se slovy: „Rád odcházím, protože nemusím zažít to, co vidím."

3. světová válka – proroctví

Světový konflikt odstartuje atentát na vysokého státního činitele, k němuž dojde na Balkáně. „Jakmile slunce vyjde, přijde válka," varuje prorok a pokračuje: „Rusové táhnou dnem i nocí. Jejich cílem je Porýní, kde se nachází vysoké pece a komíny. Obyvatelstvo bude před nimi utíkat na západ. Mnoho aut ucpe ulice. Co tankům překáží, bude převálcováno."

Věštec pak popisuje, že poblíž Regensburgu budou zničeny mosty, z Frankfurtu nezůstane téměř nic a Porýní bude zpustošené. „Blesková pomsta přichází přes velkou vodu. Poté přepadá žlutý drak Aljašku a Kanadu. Daleko se však nedostane."

Irlmaier ve svých vizích vidí tři časové body – tři dny, tři týdny, tři měsíce. Během nich letadlo shodí do severního moře bombu a tsunami zatopí jižní Anglii. Dojde k třídennímu zatmění, na obloze se objeví řada náboženských znamení a propukne zemětřesení.

Zkáza lidstva

V Evropě také nepůjde elektřina a z nebe začne padat žlutý prach. „Dopadne v linii od Zlatého města Prahy až nahoru k velké vodě k jedné zátoce. V tomto pásu zemře všechno. Přežije jen ten, kdo se ukryje ve vzduchotěsném prostoru a bude mít vodu a konzervy. Během této tmy zemře více lidí než ve dvou předešlých válkách," varuje prorok.

Podle něj bude zničena Praha i Paříž. V Itálii propukne revoluce a mnoho duchovních bude zavražděno. V Rusku začne občanská válka. „Vidím červenou masu smíšenou se žlutými tvářemi," říká Irlmaier. Po skončení bojů bude na Zemi jen pár původních obyvatel. Ti, co přežili, budou trpět hladem. Vše se pak ale zlepší. Lidé se budou vracet na venkov, aby obdělávali pole. „Budou šťastní. Budou však muset začít tam, kde jejich předci."

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.extrastory.cz, zivotvcesku.cz