Šestatřicetiletý Brazilec jménem Athos Salomé pocházející z cikánského rodu s dlouhou historií tvrdí, že má své schopnosti od Boha. Dále dokládá, že jeho schopnosti vidět do budoucnosti byly vědecky prověřeny. Athos odmítá jakákoli obvinění o tom, že je pouhým šarlatánem. "Nepovažuji se za věštce, nevěřím tomu. Věda sama začala dokazovat, že mé schopnosti jsou reálné. Před několika měsíci jsme s mým seznamem předpovědí prošli technickou analýzou a žádné triky se neprokázaly."

Na video se podívejte zde:

Zdroj: Youtube

Dnes je Athos Salomé uznávaný parapsycholog, který je známý tím, že do svých aktivit v oblasti paranormálních analýz zapojuje historický výzkum a i proto je přirovnáván ke známým věštcům, jako jsou Nostradamus nebo Baba Vanga.

Novodobý Nostradamus

Novodobý Nostradamus pak sám o sobě tvrdí, že byl obdařen darem zachránit svět. I z tohoto důvodu nyní varuje lidstvo před blížící se jadernou apokalypsou. Napadení Ukrajiny Ruskem je podle něj ohniskem počínající 3. světové války.

Athos si již ve 12 letech uvědomil, že je jiný než jeho vrstevníci. „Jsem jiný než ostatní lidé, s větší citlivostí cítím, slyším a mluvím o událostech, které nemám pod kontrolou,“ říká.

Athos nepochybuje o tom, odkud nebo od koho se jeho schopnosti vzaly. Je si jist, že jsou spojením daru od Boha a cikánského dědictví. „Všichni jsme bohové. Věřím, že jsem byl vyvolen, abych pomáhal lidem na tomto světě, věřím, že mám pouze citlivost a prorocký dar, umím porozumět lidem a tomu, co hledají. Všichni lidé jsou stvořeni k obrazu Božímu, a tím jsme polobohy. Někdy jsem o sobě pochyboval, protože jsem říkal věci, které se pravděpodobně nestaly. Ale ony se pak v krátké době vyplnily."

O jaké věštby jde?

Co nás čeká a (možná) nemine…

Athos řekl, že v roce 2012 předpověděl globální pandemii na rok 2020 a 44 dní předtím, než Vladimir Putin poslal tanky valící se na Ukrajinu, Athos oznámil, že je to nevyhnutelné.

I jeho další proroctví jsou známá. Athos Salomé předpověděl letošní smrt královny Alžběty, a dokonce i to, že se Elon Musk pokusí koupit Twitter.

Jeho další předpovědi se týkají naší neveselé buducnosti. Athos říká, že vidí roboty, kteří vyhodí lidi z práce, a toto proroctví opět vztahuje k Elonu Muskovi. Navíc se jeho věštba objevila mnohem dříve, než miliardář oznámil své humanoidy Optimus.

Jednou z nejhrůznějších hrozeb je Athosova prognóza třetí světové války. Podle něj totiž již začala, a to ruskou invazí na Ukrajinu v digitální "fantasy" éře.

Některá jeho proroctví jsou ne zcela jasná, ale to tak už u věštců bývá. Na Instagramu Athos napsal, že vůdce se narodí mezi "22, 44 a/nebo 66 lety" a že "odstraní část těch, kteří nejsou nakloněni jeho rozhodnutím!". Měl na mysli právě Muska? Jak sám cikánský věštec říká, tato čísla předpověděla krachující koupi Twitteru Elonem Muskem: 22. dubna mu nabídli, že koupí Twitter za 44 miliard dolarů navíc ke svému soukromému letadlu, které má údajně hodnotu 66 milionů dolarů. Trochu krkolomné, ale sudá čísla tam jsou!

Třetí světová válka už začala…

Vloni, 28. Března, Athos zveřejnil svou předpověď pro letošní rok. Bylo v ní fatální "zhroucení tribun", k němuž došlo v červenci při býčích zápasech v kolumbijské Tolimě, kde zahynulo šest lidí.

Předpověděl nahrazení lidské práce roboty a řekl, že zemře královna Alžběta II. a začne třetí světová válka. Nyní všechny věci vysvětluje takto: "Třetí světová válka začala už tehdy, když se covid stal ve světě pandemií. Potvrdila se po ruské invazi na Ukrajinu a stala se skutečností po superrozvoji technologií."

Více informací získáte zde:

Zdroj: Youtube

Athosova budoucnost

Díky svým názorům je Athos spojován s ilumináty, jedním z největších a nejstarších tajných spolků, které existují na tomto světě. Tajný spolek s kořeny v Bavorsku prosazoval mezi elitou osvícenské principy, rozum, velkorysost a další světské zásady tak, aby po získání moci mohly mít vliv na politická rozhodnutí. Athos Salome byl později obviněn z infiltrace do tajné organizace kvůli svým rozsáhlým odborným znalostem v oblasti paranormálních studií.

Dále je spojován se slepou věštkyní Babou Vangou, která údajně svou pochodeň předala jedinému a jedinečnému Athosu Salomeovi.

Athos stále věří, že parapsychologie může lidem pomoci tam, kde věda a náboženství nemohou. Domnívá se, že by nikdo neměl podceňovat její sílu, ale naopak ji nechat účinně využívat ve prospěch lidstva. I přesto si někteří myslí, že jeho věštby jsou konspirační teorie vymyšlené jen pro zábavu a faleš.

Zdroje:

foxinterviewer.com, www.dailystar.co.uk, www.shkmgmcnuh.org