Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova - Gušterova je sice už 24 let po smrti, ze záhrobí však straší všechny, kteří věří v její jasnovidecké schopnosti nabyté při silné bouři, při níž přišla o zrak. Po celém světě je známá tím, že předpověděla teroristické útoky 11. září, smrt princezny Diany, Topalovovo vítězství ve Světovém šachovém turnaji a podle všeho i koronavirus. (Zdroj: www.vesiskitim.ru, srpen 2020)

Podle věštkyně dojde v roce 2021 k velké demografické krizi. Pro Rusko nebude krize tak fatální a dokáže se s ní vyrovnat - dokonce bude schopné naopak zlepšit vztahy s mnoha zeměmi SNS. Sníží i vojenské výdaje, v důsledku čehož se ekonomická situace země stabilizuje a všechny zahraniční sankce budou nakonec zrušeny.

„Velký oceánský národ, ve kterém žijí lidé z různých kmenů, přestane existovat“. Tak zní proroctví slepé jasnovidky, která dále vysvětluje, že velká část území bude rozdělena a zaplavena. Bude mnoho zemětřesení, bouří a tsunami. Strašné přírodní katastrofy povedou lidi k chudobě a nemocem. Ale to není vše. "Oceán zaplaví také mnoho dalších zemí a všechna pobřežní města budou žít ve strachu. Většina živých bytostí zahyne a dokonce i ti, kteří uniknou, zemřou na strašlivou nemoc.“

Baba Vanga je přesvědčená, že oběžná dráha Země se v roce 2021 posune. To ovlivní seismickou a sopečnou činnost po celém světě a připravit se můžeme na mnohá zemětřesení a další katastrofy.

Finanční oblast čekají také velké změny. Papírové peníze už nebudou třeba a úplně zmizí z oběhu. Bezdotykové platby budou na svém vrcholu.

Navzdory stabilní ekonomické situaci mnoha zemí se k planetě blíží velký asteroid a je možné, že se s ní srazí. Vanga ujišťuje, že" Vyšší mocnosti tak mohou pomstít zlo, nedůvěru a negativitu, které žijí v duši mnoha lidí."

Lidstvo převezme silný drak. „Silný drak převezme lidstvo. Spojí se tři obři ... Lidé budou mít červené peníze. Vidím čísla 100, 5 a mnoho nul. “ Odborníci se domnívají, že drak je čínská supervelmoc. Mezi tři obry patří Čína, Rusko a Indie. Pokud jde o červené peníze, pouze 100 juanů a 5 000 rublů je skutečně červených. Podle Baby Vangy tedy bude Čína vládnout světu. Červená barva by však nasvědčovala i nadvládě Ruska.

Rakovina bude svázána železnými řetězy - toto je nejpozitivnější předpověď běloruské jasnovidky: „Přijde den, kdy bude rakovina spoutána železnými řetězy“. Odborníci dešifrovali tuto předpověď a říkají, že lék na rakovinu bude obsahovat hodně železa, tedy chemického prvku Ferrum.

Jestli i tyto předpovědi pro příští rok vyjdou, uvidíme již brzy.