Stilesovi putovali po Spojených státech a svým postižením strašili diváky při populárních freak show. Lidé se v té době nechávali "strašit" rádi, a tak rodina s handicapovanými členy nouzí netrpěla. Dalo by se dokonce říct, že si žila až nad poměry. V zimním období Stilesovi odpočívali na slunné Floridě a s příchodem léta se vydávali opět na turné.

Grady, přezdívaný "humří chlapec", si přes své fyzické postižení našel půvabnou manželku Teresu. Neměla to s ním však lehké; Grady postupem času začal pít a stával se agresivním. Ve svých "klepetech" měl ukrutnou sílu a svou ženu často napadal a škrtil. Jeho zlý charakter se plně projevil ve chvíli, kdy si jeho dcera přivedla domů snoubence. Grady mladého muže v předvečer svatby nelítostně zastřelil brokovnicí.

Očekávalo se, že stráví dlouhá léta ve vězení. Soud ale nakonec uznal, že žádná věznice v USA není schopna zajistit vězni s ektrodaktylií náležitou péči, a tak mu udělil jen vězení domácí. Šokovaná Teresa se s Gradym rozvedla.

Humří muž se oženil podruhé, druhá žena ho ale brzy opustila také. Chvíli to vypadalo, že se Grady umoudřil a přestal pít. Teresa tomuto klamu podlehla a vrátila se k němu.

Soužití plné zvratů mělo tragickou dohru. Na konci listopadu roku 1992 byl Grady zastřelen svým sousedem. Podle obžaloby si Teresa vraha najala za 1500 dolarů, aby ji násilnického manžela zbavil. Dohodu měl zpunktovat její syn z druhého manželství.

Všichni tři spolupachatelé odešli od soudu s vysokými tresty, ačkoli shodně vypověděli, že vraždě předcházela drsná manželská hádka a soused chtěl Teresu před Gradym jen ochránit.

Co si o případu myslelo okolí, se jasně ukázalo na Gradyho pohřbu: dorazilo sem jen deset lidí a nikdo z nich nechtěl nést rakev. Humřího muže zkrátka nikdo neměl v lásce a jeho smrt byla jen vítaná.