Máme pro vás plnou galerii překvapení, většina osazenstva rodinného klanu Fosterů a Lambertů totiž za dvě dekády od konce natáčení zcela změnila vzhled.

Zvlášť mladší členové filmové rodiny jsou, snad až na představitelku Dany Staci Keanan, téměř k nepoznání!

Najít je v současné podobě je poměrně složité, aby unikli pozornosti, tak se třeba Christopher Castille (Mark Foster) nebo Brandon Call (J.T. Lambert) vůbec neukazují na internetu, sociální sítě jsou pro ně doslova tabu! Jejich fotky jsou téměř nevypátratelné. Téměř. Naštěstí.

I ty dva se nám totiž podařilo najít. A zvlášť J.T. Lambert už dávno není tím, čím býval. Snad i proto, že herce před odchodem ze scény postřelili, vzhled pro něj přestal být důležitý. Začal přibírat, dnes je z něj typický představitel líného Američana s nadváhou, nefalšovaný tlusťoch, co bere kila s nadhledem a na Halloween se klidně převleče za Shreka! Podle dcery Amandy je šťastný a nic mu nechybí. Což vlastně platí pro všechny, co si v seriálu zahráli.

Někteří členové televizní rodiny spolu drží dodnes. Můžete se o tom přesvědčit v našem videu, které natočila Christina Lakine alias Al Lambertová.