Jemima Packingtonová ja nazývána jedinou asparamancerkou na světě, tedy vědmou, která předpovídá z chřestu. Sama sobě říká Mystic Veg (mystická zelenina?) a k předpovídání budoucnosti používá špičky chřestu, jejichž pomocí například správně předpověděla královninu smrt tím, že házela hroty do vzduchu a sledovala, kam dopadnou. Vyšla jí i smrt prince Philipa, odstoupení britské premiérky Theresy Mayové, brexit, odchod Harryho a Meghan z královské rodiny. Její nejnovější předpověď říká, že právě zvolený král Karel III. předá už příští rok vládu princi Williamovi. Navíc poměrně přesně předpovídá i výsledky fotbalových a kriketových utkání a zápasů, takže za ní chodí i sázející kamarádi. Věděla i o válce na Ukrajině a o mnoha dalších událostech.

Ale vezměme to po pořádku.

Vyhoď chřest do vzduchu a přečti si, co se stane

Chřest jí dle tvaru a obrazce, který po vyhození vytvoří, přesně říká, co se stane, jak ukazuje toto video

Zdroj: Youtube

Zde je i předpověď pro rok 2022. Její předpovědi mají údajně 75% úspěšnost, což je poměrně vysoké skóre. Sama Jemima říká, že předpovědi vycházejí buď naprosto přesně, nebo alespoň částečně, ale nikdy se nestalo, že by předpověď byla úplně mimo.

Chřestové věštby

Když 9. září na zámku Balmoral tragicky zemřela královna Alžběta II., Jemima o tom již věděla. Už začátkem letošního roku totiž viděla 65letá Jemima, jak špička chřestu tvoří tvar zlomené koruny. Interpretovala to tak, že "oštěpy tvořily korunu, z níž se některé odlomily, což mi naznačovalo, že nastane velký královský smutek. A když jsem viděla fotky královny, jak vítá Liz Trussovou, všimla jsem si, jak křehce vypadá, a řekla jsem kamarádce: 'Už to nebude dlouho trvat'.“

Jemima o smrti královny věděla. Byla její velkou fanynkou. Když se její věštba naplnila, byla velmi smutná. Protože jí však předpověď vyšla, měli bychom se zamyslet nad tím, co nás čeká nyní. Jemima totiž učinila řadu předpovědí o nejbližší budoucnosti monarchie. Více informací ve videu zde:

Zdroj: Youtube

Kam směřuješ, Velká Británie?

Podle Jemimy král Karel III. předá již příští rok velkou část svých povinností princi Williamovi. Princezna Anna se stane vévodkyní z Edinburghu. Boris Johnson se nečekaně vrátí a podruhé se stane premiérem, když převezme vedení vlády po nově zvolené Liz Trussové.

"Jsem si jistá, že to tak bude: Od smrti královny jsem si udělala výklad a vyšlo mi několik velmi zajímavých věcí. V jedné formaci jsem viděla, že kopí tvoří písmeno A směřující k písmenu E. Z toho jsem si vyložila, že princezna Anna bude jmenována vévodkyní z Edinburghu, což by byla nádherná pocta jejímu otci, ke kterému měla velmi blízko. Je nejpracovitější z královské rodiny a myslím, že by jí titul vévodkyně z Edinburghu velmi slušel,“ říká Jemima.

Její další výklady tvrdí, že král Charles vzhledem ke svému věku ustoupí o krok zpět a učiní Williama princem regentem. Princ William tak převezme mnoho povinností krále a podle vědmy by se tak mělo stát již během příštích 12 měsíců. Ač některé věci lze předpokládat i bez chřestu, překvapivý je hlavně návrat Borise Johnsona do funkce premiéra.

Uvidíme, jak moc se chřest a Mystic Veg mýlí.

Zdroje:

www.express.co.uk, www.mirror.co.uk, www.republicworld.com, www.bravotv.com