Jeremy Meeks za svůj strmý vzestup vděčí sociální síti Facebook, kam policie města Stockton umístila snímky zatčených gangsterů. Policejního fotografa zřejmě nezajímalo, do jaké míry jsou delikventi fotogeničtí, zato uživatelky Facebooku nemohly přehlédnout Jeremyho ocelově modré oči a jeho něžný pohled kontrastující s drsnými rysy akčního hrdiny.

Pod fotografií se objevilo 75 tisíc "lajků", 20 tisíc komentářů a 10 tisíc sdílení. Jeremy si vysloužil přezdívku "Modrooký Bandita" a začaly se mu hrnout milostné vzkazy i nabídky k sňatku.

Pak nadešel přelomový den, kdy ho v cele navštívil modelingový agent Jim Jordan a nabídl mu smlouvu. Po propuštění z vězení se Jeremy už k pouličnímu gangu nevrátil. Zamířil na přední světová mola a začal vydělávat ohromné sumy. Pořídil si luxusní dům a nakupuje sportovní auta v hodnotě přes 3 miliony korun za kus. V současné době navrhuje vlastní řadu oblečení. (Zdroj: thesun.co.uk, červen 2020)

Nenadálá sláva však měla také svou odvrácenou stránku. Jeremy Meeks odešel od manželky a dítěte, aby obratem navázal vztah s bohatou dědičkou britského oděvního řetězce Topshop Chloe Greenovou. Ta ho ale poslala "k vodě" krátce poté, co se jim narodil syn. Jeremy zůstal sám a střídavě navštěvuje děti z obou vztahů. O fanynky však rozhodně nemá nouzi dodnes. (Zdroj: theblast.com, červen 2020)