Přestože Putin nerad mluví o svém životě, všeobecně je o něm známo, že chodí na lov, rybaří, dokonce se i potápí v ponorce a lyžuje. Ale podrobnosti o své rodině, dvou dcerách a pravděpodobně i dvou vnucích, drží pevně pod pokličkou. Žádná z informací, které proniknou na veřejnost, tak v podstatě není potvrzená.

Dvě sestry - Káťa a Máša

Marija a Jekatěrina. Dvě sestry, ale především dcery ruského prezidenta Vladimira Putina. Když v roce 2016 ruský list Novoje vremja provedl rozsáhlé šetření o životě Putinových dcer, ukázalo se, že svým životem tak trochu kazí ruský kádrový profil. V době, kdy se reálné příjmy ruských daňových poplatníků řítily k zemi, si tyto prominentky žily zcela jistě nad poměry.

Miliardová Jekatěrina

Mladší z Putinových dcer úspěšně vede společnost Inopraktika. Právě ta měla před pár lety modernizovat Moskevskou státní univerzitu - státní projekt v hodnotě 110 miliard rublů. Už tehdy ale pracovat nemusela, byla vdaná a její manžel disponoval ve svých třiatřiceti letech jměním v hodnotě téměř tři miliard dolarů.

Jekatěrina však nenechává nic náhodě, v roce 2019 se stala kandidátkou fyzikálně matematických věd, když na prestižní Lomonosovově univerzitě obhájila svou práci věnovanou výzkumu vestibulárnímu aparátu, při které podle svých slov zúročila své zkušenosti s akrobatickým rock and rollem. Ten je její velkou vášní.

Marija v luxusu

Asi největším oříškem z Putinových dcer zůstává jeho starší - Marija. Ta sdělila okázalost svému otci vlastní a svůj život ráda a s přehledem trávila cestováním po světě a projížďkami na nejluxusnějších jachtách, jejichž týdenní pronájem se vyšplhal na více než milion korun. Marija však také byla skvělou studentkou moskevské MGU, kterou zakončila červeným diplomem.

Hned jak Marija práci úspěšně obhájila, byl její diplomový vedoucí akademik Dědov jmenován prezidentem Ruské akademie lékařských věd (v minulých letech opakovaně neuspěl), jeho syn se stal soudcem za Rusko při Evropském soudu pro lidská práva a Dětský endokrinologický institut, kde Marija působí, byl mimo jakékoliv plány přestavěn za 6,6 miliardy rublů. Rekonstrukce se účastnila firma, kterou vedou hokejisté – mimo jiné Putinovi známí.

Na dokument o Putinově skryté dceři se podívejte zde:

Zdroj: Youtube

Později se Marja stala spolumajitelkou firmy, která se podílí na realizaci prestižního projektu výstavby luxusní onkologické kliniky v hodnotě 14 miliard korun.

Přestože Kreml prezidentovo soukromí přísně tají, identitu jeho dvou dcer se podařilo zjistit. Nutno podotknout, že ačkoliv by obě dívky nemusely hnout prstem, a přesto by se měly dobře, jedna i druhá na své budoucnosti poměrně tvrdě dře.

Zdroje:

news.yahoo.com, www.idnes.cz