Jednou z nejnáročnějších operací byla kompletní rekonstrukce dásní a brady, která mladému muži výrazně zúžila obličej. "Vypadám díky tomu víc exoticky, vystupují mi lícní kosti a tvář má diamantový tvar, jako to vídáme u fantazijních postaviček," libuje si Luis, kterého po operaci trápila jen povislá kůže pod bradou, takže si ji nechal chirurgicky vypnout. Tím ale s proměnou zdaleka neskončil.

"Chci být nádhernou bytostí, jako jsou elfové, andělé nebo mimozemšťané," prohlásil Luis, přestože občas pózuje i jako upír. Dokonce požádal doktory, aby mu do kůže nad čelem vsadili vlasové implantáty - chtěl si totiž nechat narůst "upírskou čupřinu". Argentinské kliniky však tento požadavek odmítli s tím, že vlasové implantáty aplikují jen plešatým mužům, zatímco Luis ještě vlastní vlasy má. Mladík se proto vydal do Los Angeles, kde mu chirurgové ochotně vyhověli.

V Hollywoodu se připojil k modelingové agentuře, která podobné typy jako on zaměstnává coby živou reklamu plastických chirurgů. Kliniky jsou jim ochotny provést požadované procedury zdarma výměnou za propagaci jejich služeb. Louis tak už nemusí hradit všechny plastické operace z vlastní kapsy. Přesto na ně už vynaložil přes dva miliony korun.

Manažerka agentury Marcela Iglesias mu doporučila, aby se už dalším zákrokům nepodroboval. "Luis je perfekcionista a usiluje o dokonalý vzhled. Já si ale myslím, že ho už dosáhl. Může být rád, že všechny operace doposud proběhly bez komplikací, a není nutné, aby dále riskoval," uvedla Marcela.

Luis o sobě tvrdí, ze je těžké tak dokonalé bytosti, jako je on, žít mezi obyčejnými smrtelníky. Na své dokonalosti je rozhodnutý i nadále tvrdě pracovat.

Luis však s úpravami svého vzhledu skončit jen tak nehodlá. Ačkoli má doma pět set párů barevných očních čoček, barvu očí si chce nechat změnit permanentně. Do budoucna plánuje další operace, které by mu měly zostřit obličejové rysy a zabránit stárnutí.