Je pravda, že hollywoodské hvězdy ve svých pojízdných domech nebydlí celoročně. Například pro slavného herce Willa Smitha je luxusní přívěs spíš klukovskou hračkou, které neodolal, protože si to při svém příjmu prostě může dovolit. Na delší road tripy s ní asi nejezdí, protože uvnitř nenajdete žádnou ložnici. Přívěs je zato nabitý špičkovou elektronikou včetně domácího kina. Veškeré vybavení je vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů a plně zautomatizováno, od posuvných dveří až po žaluzie v patře. Stačí jen sedět v kožené sedačce a mačkat čudlíky. Will Smith za tento kousek luxusu zaplatil v přepočtu 57 milionů korun.

Podobným způsobem si svůj přívěs vybavil také britský porotce talentových soutěží Simon Cowell. Interiér nepůsobí tak honosným dojmem, ale na druhé straně může hostit větší společnost: hosté se mohou uvelebit na dlouhé bílé sedačce, nebo se usadit na barové židle ke stolečkům a popíjet. A protože známého hudebního producenta poslední dobou sužují zdravotní problémy včetně nízkého krevního tlaku, v přívěsu se nachází také koutek s online ambulancí a zdravotnickými pomůckami v celkové hodnotě 3,5 milionu korun.

Zato blonďatá country hvězdička Kellie Pickler svůj mobilheim vnímá jako opravdový domov. Díky na míru vybavenému luxusnímu autobusu se při svých turné nikdy nemusí ubytovávat v hotelu. A protože sama vyrostla v chudých poměrech a jako dítě s rodinou žila v přívěsu, připadá si tu jako doma. V jejím autobusu najdete oslnivou kuchyňskou linku, koupelnu s parní sprchou i postel pro hosta s vlastní malou televizí. A samozřejmě tu zbylo místo i na sbírku značkových bot.