Trochu výstředně vypadající Brit tvrdí, že ve svých sedmnácti letech upadl do transu. V té chvíli se mu vybavily jeho minulé životy. Byl prý egyptskou královnou, čarodějnickým lékařem v Africe, čínskou krejčovou, transrodovým saským vojákem, lvem nebo mimozemšťanem. Tento zážitek byl pro něj tak klíčový, že zanechal plány na studium a zaměřil se na zkoumání reinkarnací.

Mimo jiné má také vize, které jsou prý tak živé, jako když se v kině díváte na film. Každý rok se tak staví vedle svých mrtvých kolegů, jako je Nostradamus nebo Baba Vanga a předpovídá budoucnost nejen celého lidstva, ale také vybraných celebrit. Těm také poskytuje astrologické konzultace. Že vám přijde tento mladík nedůvěryhodný? Na první pohled se tak opravdu jeví. Předpověděl však požár Notre Dame, pád Donalda Trumpa, další přírůstek v královské rodině, smrt prince Philipa a také příchod virové epidemie.

Nicolas Aujula 2022

Podle Nicolase bude rok s převahou dvojek bouřlivý. Konec světa nás však zatím nečeká. Bude to však jen „o chloup". Stejně jako Nostradamus a Baba Vanga, i on vidí asteroid letící k planetě Zemi. Katastrofu prý odvrátí raketa vyslaná armádou. Jasnovidec dále varuje před „zlými kulty", které se budou snažit přimět lidi, aby se k nim přidali a falšovali informace o pandemii. Mezi další předpovědi patří i příchod prasečí chřipky, teroristický útok v Paříži nebo zavraždění veřejně známé osoby.

Věštec předpovídá, že Čína a Rusko budou mezi sebou soutěžit ve „vesmírných závodech." Varuje také, že se budeme muset začít učit čínsky, protože Země nebeského draka se do roku 2030 stane supervelmocí. Ve svých vizích také vidí Polsko zvažující vystoupení z EU a Jeruzalém, v němž se odehrá zázrak.

Předpověď pro celebrity

Prorok rád předpovídá budoucnost královské rodině, především charismatické Meghan. Podle něj tmavovláska znovu otěhotní. Mezi tím ji však vidí stát na jevišti a mluvit. „Možná získá práci moderátorky," říká věstec. Jeho oblíbenkyně se v tomto roce zaměří také na charitu. Bude chránit zneužívané děti a týrané ženy tak, že nás to prý dojme až k slzám.

Zdroj: Youtube

Špatné období bude mít bohužel královna popu Madonna nebo herec Will Smith. Slávu zase získá nová superstar jménem Jackie a mladá tenistka nečekaně vyhraje velký turnaj. Politik Keir Starmer má být nahrazen ženou, jež „bude přemýšlet jako Margaret Thatcher." Popová skupina Steps, která svou činnost ukončila v minulém roce, se zřejmě opět stane populární.

Zdroj:

www.plus7dni.pluska.sk, www.svetzeny.cz, www.mysteriousuniverse.org