Svůj dar objevil před dvaceti lety, ve svých sedmnácti letech. Náhle upadl do tranzu, během něhož se mu vybavily jeho minulé životy. Zjistil, že byl mimozemšťanem, lvem, egyptskou královnou, šamanem v Africe, čínskou krejčovou nebo transrodovým saským vojákem. Tento zážitek byl tak silný, že se rozhodl zanechat studia a zaměřil se na odhalení tajemství reinkarnací.

Nyní je Nicolas Aujula slavným prorokem, kterého vyhledávají především hollywoodské hvězdy. Věnuje se astrologii, regresní terapii a hypnóze. Mimo jiné také předpovídá, co se v daný rok stane. Na pomyslný piedestal se dostal v roce 2018, kdy se zmínil, že „chřipkové neštěstí zachvátí svět." Zpětně řekl, že myslel pandemii Covid-19. Správně predikoval také proslulý rozhovor Meghan Markle s Oprah Winfrey nebo poražení Donalda Trumpa ve volbách.

Nicolas Aujula

Slavný věštec věří, že všichni máme schopnost vidět do budoucnosti. „Většina lidí se rozhodně vnímat spíše informace, které se k nim dostanou z vnější strany. Je obtížné zabráni logické části mozku, aby zasahovala do intuice. Ta se zabývá pocity a tušeními. Čím více jí budete věřit, tím častěji zjistíte, že si můžete vytvářet vlastní předpovědi," říká.

V prosinci 2021 vyšel jasnovidec na veřejnost s novými věštbami, jež mají letos proběhnout. Nyní, v polovině roku můžeme srovnat, jak byl úspěšný a co nás asi ještě čeká. Upozornil, že i přesto, že pandemie koronaviru zde stále bude, neovlivní nás tak významně jako před dvěma lety. Smrtelný virus však nahradí další nemoc - prasečí chřipka. Sám Aujula však neví, kdy přesně a kde propukne.

V roce 2022 vidí rostoucí globální občanské nepokoje. Američané zažijí hromadnou střelbu a bude zavražděna veřejná osobnost. Paříž se stane obětí teroristického útoku. Po celém světě mají navíc povstat zlověstné náboženské kulty, v nichž budou kněží slibovat falešný pocit bezpečí a naděje.

Věstec celebrit

Nicolas Aujula se zaměřuje především na životy slavných. Zpevačku Madonnu na konci minulého roku viděl na pohřbu. „Nevím však, kdo zemřel," vysvětlil. Herec Will Smith má letos čelit konci, který mu způsobí zármutek. Kapela Steps z 90. let má zažít novou vlnu popularity a Hollywood vydá nový film - revival Krotitelů duchů z roku 1984. Má se zrodit také nová pěvecká superstar jménem Jackie.

Zdroj: Youtube

Letošní rok má přát také Meghan Markle. „Viděl jsem ji stát na jevišti v nějaké nové roli. Možná bude moderátorkou," myslí si jasnovidec. Ten také předpověděl, že společně se svým manželem Harrym má charismatická krasavice letos počít třetí dítě. Tato radostná událost však zatím potvrzena nebyla.

Zdroj:

www.svetzeny.cz, www.uk.news.yahoo.com, www.walesonline.co.uk