Známý astrolog Nostradamus ve svém děsivém proroctví předpověděl, že v roce 2022 vypukne v Evropě válka.

Nostradamova proroctví

Předpověděl Velký požár Londýna, příchod Adolfa Hitlera, atentát na Johna F. Kennedyho a také válku, ke které letos skutečně došlo.

Michel de Nostradame, jak se mu tehdy říkalo, vydal v roce 1555 svou nechvalně proslulou knihu Les Prophéties, která obsahovala 942 předpovědí.

Ačkoli je u Nostradamových předpovědí obtížné určit přesná data, protože jsou založeny spíše na astrologických pohybech než na kalendáři, předpověď války, která zasáhne Evropu, lze zúžit na rok 2022.

Opakujícím se tématem Nostadamových předpovědí je invaze do Francie v důsledku hrozby z východu. Následující předpověď se však podle spekulací vztahuje k jaru 2022: "Modrohlavý bude bělohlavému škodit v takové míře, jakou Francie oběma přinese."

Třetí světová válka

Stejně jako všechny Nostradamovy předpovědi je i tato poměrně nejasná, ale mohla by odkazovat na vypuknutí třetí světové války. Jeho zmínka o hrozbě z východu tak skutečně zapadá do situace, kdy Rusko napadlo sousední Ukrajinu.

Poté, co prezident Vladimir Putin v pondělí pozdě večer 21. února nařídil nasazení vojáků, byly na Ukrajině spatřeny ruské vojenské konvoje, které vjely do separatistických oblastí.

Nostradamus mohl mít na mysli také pokračující napětí mezi Čínou a Tchaj-wanem, když označil východní hrozbu. Vztahy mezi oběma zeměmi jsou nejhorší za posledních 40 let, uvedl koncem loňského roku tchajwanský ministr obrany.

Oslabení Západu

Nostradamus však není jediný prorok, jeho předpovědi jsou pravdivé. Podobně na tom je i Baba Vanga. Slepá mystička, která se proslavila předpovědí 11. září a brexitu, učinila pro rok 2022 několik zajímavých odhalení. Jasnovidka z Bulharska tvrdila, že dostala od Boha velmi vzácný dar vidět do budoucnosti, a byla označována za "Nostradama Balkánu".

Pro více informací se podívejte na toto video:

Zdroj: Youtube

Baba - vlastním jménem Vangelia Gushterová - předpověděla, že vesmír skončí v roce 5079, ale podle ní nás mohou "ničivé události" čekat mnohem dříve. "Jsme svědky ničivých událostí, které změní osud lidstva."

Mrazivé je, že tato mystička také tvrdila, že ruští extremisté povedou válku proti Evropě a Rusko jednoho dne ovládne svět a Západ bude oslaben. V roce 1979 při setkání se spisovatelem Valentinem Sidorovem Vanga prohlásila: "Všechno roztaje, jako led, jen jedno zůstane nedotčeno - Vladimírova sláva, sláva Ruska.

Zdroje:

www.express.co.uk

alleuropa.ru

expertistnetwork.com