Drobná a křehká Esti v jádru nebyla příliš ambiciózní. Snila o rodinném životě po boku manžela, který by ji hýčkal jako princeznu a ctil ji coby matku jeho dítěte. Esti milovala děti. Její srdce plesalo, když jim ve svém krámku plnila kornoutky kopečkovou zmrzlinou, a s jejich rodiči nikdy nezapomněla prohodit pár přátelských slov v němčině se španělským přízvukem. Celá čtvrť ji znala jako milou a pohodovou paní zmrzlinářku.

Její velké tmavé oči a štíhlá postava učarovaly i mnoha mužům. Esti se brzy provdala a zdálo se, že se její životní sen naplní. Bohužel, manžel se po svatbě začal vyhýbat intimnostem. Více než manželkou se cítil být přitahován buddhismem a snažil se odpoutat od fyzických choutek. Bez nich ovšem nemohlo být počato žádné dítě, a tak Esti zkoušela vše možné, jak by manželovi rozproudila krev v žilách. Večer ho vítala ve svůdném prádle a vysokých podpatcích a v tlumeném světle svíček se ho snažila svádět. Jiný muž by na ni jistě ihned skočil jako tygr na biftek, ale její vlastní reagoval zcela nezúčastněně. Netušil, že si tím podepsal ortel smrti.

Rozvod horkokrevné Esti nestačil. Manžel si nemohl najít jiné bydlení, a tak s ní zůstal v jednom bytě, což snižovalo její šanci na nalezení nového partnera. Esti usoudila, že jediným způsobem, jak se překážejícího manžela zbavit, bude vražda. A tak ho zastřelila.

Jeho tělo rozřezala motorovou pilou a po částech ho uložila do zmrzlinářských kontejnerů ve sklepě své cukrárny. Ostatky ještě zalila betonem, aby utlumila pach rozkládajícího se masa.

Brzy nato se Esti rozplývala v náruči nového přítele. Doufala, že teď se konečně její život pohne tím správným směrem. Jenomže nový milenec se zanedlouho proměnil v lenocha, který se jejím návrhům na rodičovský život jenom vysmál. "Dítě? To ses zbláznila!" utrousil, obrátil se na druhý bok a začal chrápat. Esti neváhala a použila pistoli podruhé.

V roce 2011 zavítali do cukrárny instalatéři, kteří potřebovali vyřešit nějaký technický problém ve sklepě. Překvapil je tu zvláštní pach a udělalo se jim nevolno. Ihned se začali pídit po zdroji tohoto nepříjemného odéru a když ho našli, zůstali stát v naprostém šoku. Hrůzný nález ihned ohlásili policii.

Esti obratem uprchla do Itálie, rakouská policie ji ale dostihla. Vražedkyně byla v té době paradoxně už pár měsíců těhotná a ve vazbě porodila chlapečka, kterého úřady poslaly na výchovu k její matce. Otec dítěte se do ní opravdově zamiloval a oženil se s ní, ačkoli byla odsouzena k doživotnímu vězení.

Esti se tak nakonec dočkala pravé lásky i vytouženého potomka. Od obou ji ale budou do konce života dělit zdi té nejpřísnější věznice v Rakousku, kde končí duševně choří vrazi.