Před šesti lety začala Natasha chodit do posilovny, aby trochu nabrala svalovou hmotu v partiích hýždí. Tvrdě dřela, ale výsledky neodpovídaly jejímu očekávání, a tak se rozhodla pro plastickou operaci. "Byla jsem šťastná. Po šesti měsících jsem zašla za chirurgem a poděkovala mu za výbornou práci. A řekla jsem mu, že bych ráda ještě jednu plastiku," vypráví Natasha.

Protože se při plastickém zvětšování hýždí používá tuk odsátý z jiných partií těla, mladá žena musela přibrat, aby bylo co odsávat. "Věděla jsem, že čím budu tlustší, tím větší zadek mi budou moci vyrobit. Naštěstí miluju jídlo, takže jsem před druhou operací zvládla přibrat dvacet kilo," chlubí se Natasha, které ovšem nestačila ani druhá operace, a rozhodla se pro třetí.

Kromě toho si také nechala zvětšit prsa a upravit rty i bradu. Jejím hlavním životním cílem však je, mít tu největší zadnici na světě.

"S velkým zadkem si připadám sexy, miluju, jak se při chůzi houpe, samotnou mě to vzrušuje," vysvětluje Natasha. Ačkoli ji na Instagramu sledují tisíce fanoušků, u blízkého okolí pochopení nenachází. "Rodiče mi říkají, že vypadám jako kráva," přiznává hvězda sociálních sítí. Od cesty za snem ji však neodradí ani varování lékařů, že si vážně zahrává se zdravím. Nataša do sebe totiž láduje jedno tučné jídlo za druhým a měsíčně prý spořádá šest kilogramů nutely.

Sama se už potýká s určitými potížemi; nejen že pod ní praskají židle, ale v noci ani nemůže spát na zádech. Pokud však chce mít skutečně největší zadnici na celém světě, nemůže ve svém úsilí ubrat plyn. Prvenství totiž v tomto ohledu drží Američanka Mikel Ruffinelli, jejíž obvod boků činí neuvěřitelných 244 cm. Lékaři se obávají, že Natasha takového objemu nemůže dosáhnout ve zdraví. Její organismus by prý další plastiky nemusel vydržet.