Zatímco Kim Kardashian musí utíkat před rozvášněnými fanoušky, Claudia Ochoa Felix se skrývá před nepřátelskými konkurenty z podsvětí, kteří se ji snaží zabít. Na každém kroku ji proto doprovází početná skupina bodyguardů, přičemž ani ona sama neváhá vzít do ruky pistoli a v případě nouze ji použít. Střelných zbraní má doma ostatně celou sbírku a často s nimi i pózuje; aby byla opravdu stylová, pořídila si dokonce samopal v růžové barvě.

Claudia navenek důrazně popírá, že by měla cokoli společného se světem zločinu, a vystupuje jako obyčejná milující máma třech ratolestí. Nikdy se ale nenamáhala vysvětlit, kde bere tolik peněz na své životní radovánky, když nechodí do žádné práce a nepochází z nijak bohaté rodiny. "Která matka od rodiny si nechává vyrábět zbraně na zakázku?" dodal k tomu anonymní zdroj od mexické policie.

Přímé důkazy však proti Claudii neexistují, a tak si podrobnosti o jejích zločinných aktivitách můžeme jen domýšlet. Obecně je známo jen to, že v minulosti randila s významnými členy obávané organizace Los Ántrax. Jejím posledním partnerem byl samotný šéf gangu Jose Rodrigo Arechiga Gamboa, přezdívaný El Chino. Ten byl posledního dne roku 2013 zadržen policií a od té doby nevyšel z vězení. Proslýchá se, že dalším vedením Los Ántrax pověřil právě Claudii. Původně údajně Claudia pracovala jako "holka pro vechno". Byla jeho milenkou, osobním bodyguardem a proslýchá se, že pro EL China páchala i nájemné vraždy. To jí oficiálně nikdo nikdy neprokázal, EL Chilno přiznal, že byla pouze jeho milenkou.

Gang nechvalně proslul jak pašováním drog, tak sérií vražd z pomsty. Války mezi znepřátelenými kartely si vyžádaly stovku životů a za mnohé z nich byl El Chino osobně zodpovědný. Nikdy však nepředpokládal, že by ho mohla policie usvědčit, a tak se chlubil na sociálních sítích přepychovým životem, ačkoli bylo každému jasné, že k tolika penězům nemohl přijít počestnou cestou. Sama Claudia vystavila na Instagramu fotografii, která zachytila jejího malého synka, jak se válí v hromadě bankovek.

Po El Chinově zatčení však mladá žena obrátila a všechny inkriminované fotky z internetu smazala. Vyděsila ji také zpráva z tisku o tom, že byla brutálně zavražděna. Ve skutečnosti došlo k záměně, nepřátelský gang umučil a oběsil jinou ženu, která byla Claudii fyzicky podobná a v minulosti měla rovněž poměr s El Chinem.

Claudia ze sebe od té doby dělá nevinného andílka a láká internetové fanoušky na své dokonalé křivky. Bez ochranky nicméně nevytáhne paty z domu...