Svou vznětlivou povahu Rogers nejvíce předvedl v osmdesátých letech, kdy natáčel sitcom House Calls. Wayne, který už byl díky M*A*S*H velkou hvězdou, byl doslova posedlý úspěchem, penězi a mocí! „On byl šéf," říkal jeden z pracovníků studia Universal, kde se natáčelo. „Radši se mu všichni vyhýbali, nevyplatilo se ho naštvat."

Jeden z herců, který se objevili v seriálu, jde ještě dál: „Nejtvrdší byl na scénáristy. Vím, že jednoho nechal vyhodit i z M*A*S*H. Tady se jednou pohádal – a bum! Další den dostal ten, s kým měl konflikt, vyhazov!"

Lidé v seriálu se prý neustále báli, že přijdou kvůli Rogersovi o práci. Rogers se prý také jednou popral s představitelem Radara Garym Burghoffem, konflikt měl i s hercem Anthonym Perkinsem při natáčení filmu WUSA v roce 1970.

Waynovi se ale jedno upřít nedá – byl něco jako magnet na úspěchy. „Na co sáhl, to proměnil ve zlato," říká jeden z jeho přátel. A snad i proto se Rogers na sklonku života věnoval spíše finančnictví, prosadil se jako schopný investor. To je možná důležitější než skutečnost, že jeho temperament občas nešel zvládat...