1. Gstaad Palace

Hotel Gstaad Palace oslavil již sté výročí. Tenisté zde mohou vybrušovat svou hru na jednom ze 4 antukových kurtů a v létě mají možnost využít speciální nabídku – týden s intenzivní výukou pod vedením držitele 28 grandslamových titulů Roye Emersona. Navíc si užijí výhledy na město Gstaad a Švýcarské Alpy.

2. Cromlix House

V roce 2010 šel Andy Murray za svědka svému bratrovi Jamiemu – svatba se odehrávala v Cromlix House, viktoriánském zámečku posazeném na pozemku o rozloze 34 akrů. O tři roky později Andy zámeček koupil a po roce renovací jej v dubnu 2014 otevřel jako pětihvězdičkový hotel s tenisovým kurtem ve wimbledonských barvách – fialové a zelené.

3. Hotel das Cataratas

Hotel das Cataratas je jediný hotel v brazilském národním parku Iguazú. Nabízí mimo jiné unikátní pohled na největší systém vodopádů na světě. Tenisový kurt s umělým povrchem se nachází v zahradách, stejně jako vyhřívaný bazén.

4. Stoke Park

Britský sportovní a společenský klub na venkově, Stoke Park, byl založen v roce 1908 a na soukromém pozemku o rozloze 300 akrů nabízí pětihvězdičkový hotel a také 13 tenisových kurtů. Tenisové zařízení zde patří k jedněm z nejlepších v celé zemi. Zajímavostí je i to, že se na zdejších travnatých tenisových kurtech natáčely scény s Paulem Beetanym pro film Wimbledon.

5. Forte Village

Forte Village se může pochlubit 12 tenisovými kurty (10 antukovovými, jedním travnatým a jedním s umělým povrchem), všechny navíc disponují nočním osvětlením. K tomu pořádá tenisové akademie a nabízí tak možnost zahrát si s tenisovými legendami včetně třeba československého profesionálního tenisty Karla Nováčka.

6. Carlisle Bay

Carlisle Bay je luxusní resort v Karibiku obklopený bílým pískem, palmami a tyrkysovým mořem. Najdete zde ale také 9 udržovaných tenisových kurtů, z nichž 4 jsou vybaveny pro noční hru. Navíc je zde možné si vyzkoušet třeba potápění, plachtění či jiný vodní sport.

7. Vitalhotel Wolfgangsee

V rodinném rakouském hotelu Vitalhotel Wolfgangsee s výhledem na jezero Wolfgangsee a Alpy jsou k dispozici tři venkovní tenisové kurty a hala s dalšími třemi. Hosté si mohou zlepšit své tenisové dovednosti využitím balíčků a nabídek jak pro dospělé, tak pro děti od 4 let.

8. Belmond La Residencia

Hotel Belmond La Residencia se nachází na severozápadním pobřeží ostrova Mallorca. Předtím, než jej v 80. letech koupil a zrenovoval Richard Branson, zde byla olivová farma s několika panskými sídly. Mezi olivovníky zde nyní najdete dva tenisové kurty s výhledem na Středozemní moře.