Se začátkem prázdnin jsme připravili řadu změn a novinek, které se týkají magazínů Dotyk. Od pátku 1. července letošního roku totiž měníme způsob vydávání Dotyku a rozšiřujeme ho i na další platformy.

Chceme totiž, aby se náš kvalitní obsah snadno dostával mezi daleko širší skupinu čtenářů, aby si jej mohli pohodlně přečíst lidé na chytrých telefonech a zároveň aby jej čtenáři mohli jednoduše sdílet na sociálních sítích. Těmito změnami prostě reflektujeme nejnovější trendy, kterými se ubírají média po celém světě.

A teď už k novinkám, které jsme pro vás připravili:

1. Máme novou aplikaci pro tablety a smartphony, která je mnohem více propojená s webem a sociálními sítěmi.

Co musíte udělat? Stáhnout si a nainstalovat z AppStore nebo Google Play aplikaci s názvem Dotyk.

Stačí kliknout sem:

App Store

Google Play

Co v ní najdete? Jednak aktuální články, které budeme přinášet postupně v průběhu celého týdne. A druhak v ní budete od začátku července nacházet nejnovější vydání týdeníku Dotyk. Mimochodem s tím souvisí ještě jedna změna – od 1. července se týdeník Dotyk Byznys stane nedílnou součástí publicistického Dotyku. Pozor! Stávajícící aplikace, kterou znáte jako Magazíny Dotyk, nebude od 1. července aktualizovaná. Najdete v ní pouze archivní vydání našich titulů, která si mimochodem můžete přečíst i na webovém archivu.

Články, které jsme za poslední více než tři roky vydali, však pro vás postupně převádíme do nového formátu tak, aby byly k dispozici i v nové čtečce a také na webu.

2. Máme nový web. Články redaktorů a spolupracovníků Dotyku si můžete již několik dní přečíst na adrese denik.dotyk.cz.

Stránky Dotyku nejsou klasickým zpravodajským webem, který na vás jen valí – mnohdy zbytečné – zprávy. My se naopak snažíme informace pro vás třídit a poukazovat jen na to důležité, přinášet vlastní zprávy, které jinde nenajdete, a také názory výrazných osobností veřejného života.

Novinkou je třídění článků nikoliv podle tradičních rubrik, ale prostřednictvím tzv. trendů, tedy témat, která aktuálně hýbou společností. Čtenář se hned na první pohled zorientuje v tom, co je podstatné doma i ve světě.

Kromě toho web nabízí rubriku s názvem Exkluzivně. Ta přináší unikátní a rychlé informace zejména z oblasti byznysu.

3. Máme novou mobilní verzi webu.

Čtenáři se tak k informacím Dotyku dostanou naprosto pohodlně i z chytrých telefonů, které se postupně stávají tou hlavní platformou, z níž lidé čerpají informace.

Co se nemění? Kvalitní žurnalistika a super obsah, kterým se Dotyk bude i nadále odlišovat od jiných magazínů dostupných na českém mediálním trhu. Věřím, že nám i nadále zachováte svoji přízeň a čtenářskou věrnost!

Tiráž

DOTYK, týdeník,
27. číslo, 1. 7. 2016,
Praha, ev. č. MK ČR E 21111
ISSN 1805-9465

Autorská práva vykonává vydavatel, jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli (mechanickým či elektronickým) způsobem i v jiném než českém jazyce je bez písemného svolení vydavatele zakázáno.
Ke stažení je zdarma v App Store a v Google Play.