Vysoká škola obchodní promítá do studia i současné trendy, přičemž klade důraz především na spojení teorie s praxí. Jaké jsou zajímavé obory vysokých škol? O co je obrovský zájem?

Bakalářské i magisterské studium

Stačí vám maturitní vysvědčení a můžete se pustit do studia některého z bakalářských programů. Vysoká škola Praha připravila studium pro nadšence do cestování. Zajímáte se o cestovní ruch a turismus? Chcete se stát pilotem, případně se vzdělávat v provozu a řízení letecké dopravy? Potom jsou pro vás připraveny studijní obory na výše uvedené vysoké škole.

Po úspěšném absolvování bakalářského studia se můžete přihlásit ještě na magisterské studijní programy, a pokračovat tak v oboru letectví či cestování.

Studium i bez přijímacích zkoušek

Potěší vás, že tato škola patří mezi vysoké školy bez přijímaček, takže máte před sebou jen několik jednoduchých kroků. Podáte platnou přihlášku ke studiu v elektronické podobě, zaplatíte včas administrativní poplatek ve výši 400 korun a doložíte úředně ověřené listiny. Záleží na tom, jestli se hlásíte přímo ze střední školy, nebo vyšší odborné školy. V prvním případě dokládáte vysvědčení o maturitní zkoušce, v případě druhém nejen maturitní vysvědčení, ale ještě i diplom a vysvědčení z vyšší odborné školy.

Potom vám nezbývá než čekat na vyhlášení výsledků přijímacího řízení. Žádné testy, ani ústní zkoušky. Nemusíte se bát toho, že by tato vysoká škola byla méně kvalitní než ostatní, ale pouze chce dát šanci i lidem, již mají z přijímaček strach.