Využívání úvěru přes mobilní platby

Společnost Home Credit jako první poskytovatel nebankovních půjček zavádí mobilní platby prostřednictvím aplikace Google Pay. Klienti Home Creditu díky tomu mohou platit prostřednictvím mobilních telefonů, chytrých hodinek či tabletů s operačním systémem Android. Jednoduše zaplatit útratu lze u všech obchodníků, kteří Google Pay platby akceptují, včetně e-shopů. A to není vše. S mobilními platbami lze také vybírat hotovost ze všech bezkontaktních bankomatů.

K přednostem mobilních plateb patří bezpečný, jednoduchý a komfortní způsob bezhotovostních plateb. Zatímco nošení peněženky leckoho obtěžuje, mobil či chytré hodinky má každý u sebe. A to i při kondičním sportování, běhání v parku, cyklistice a dalších aktivitách. Klient tak nemusí mít obavy, že peníze ztratí. „Zároveň digitalizovaná karta v mobilu je stejně bezpečná a chráněná jako kterákoliv běžná platební karta," vysvětluje vedoucí oddělení kreditních karet společnosti Home Credit Alessandro Villa.

Postačí aktivní platební karta Home Credit

Klienti mohou v rámci mobilních plateb využívat jakoukoliv platnou a aktivní úvěrovou kartu od Home Credit. Platební karty k sjednaným úvěrům vydává Home Credit zdarma. Výhodou je, že kartu lze registrovat do více mobilních zařízení. Díky tomu je půjčka dostupná odkudkoliv. Technickou podmínkou je mobilní zařízení s technologií NFC a s operačním systém Android 5.0 Lollipop či vyšší verzí. Dále je nutné stáhnout zdarma mobilní aplikaci Google Pay a provést jednoduchou registraci.

Rychlé získání úvěru nabízí mobilní peněženka

Home Credit je ve svém oboru průkopníkem na poli digitálních technologií. Od loňského května totiž umožňuje využívat digitální službu mobilní peněženka. Služba umožňuje nákup na splátky v e-shopech prostřednictvím úvěru. Přes mobilní peněženku lze v podstatě sjednat nebankovní půjčku bez složitého vyřizování. Stačí, aby zákazník v předvolbě objednávky zvolil jako způsob platby Home Credit. Následně je požadavek o půjčku schválen do dvou minut. Služba mobilní peněženky funguje prozatím jen na českém trhu, podle Home Credit ale bude letos spuštěná také na Slovensku.

Nová mobilní aplikace poskytuje přehlednou správu financí

Druhou letošní novinkou, kterou Home Credit nedávno uvedl na trh je mobilní aplikace. Ta umožňuje sledovat provedené finanční transakce, splátky úvěru, převod financí na svůj bankovní účet a poskytuje informace o prémiových akcích partnerů. Mobilní aplikace Home Credit tak klientům přináší dokonalý přehled o financích.