Také celebrity si občas vypomáhají kosmetickou chirurgií

Nejznámější tváře, které vítězí v anketách o nejkrásnější tuzemské celebrity, využívají různých prostředků. Aby byly jejich tvář a tělo dokonalé, podstupují třeba i kosmetické zákroky na klinikách plastické chirurgie. V dnešní době už se určitě není za co stydět – na podobné zákroky chodí celebrity i neznámí lidé. Celoživotní mindrák může zmizet jako mávnutím kouzelného proutku. Vyhlazení vrásek nebo odstranění tuku je otázkou několika desítek minut. Proto mají podobná zařízení stále dostatek klientů. Vždyť každý má na svém těle kousek, se kterým není zcela spokojený. A jak si s udržením formy a oklamáním času poradily české celebrity?

Tereza Kostková (43 let), herečka
Slavná herečka a moderátorka Tereza Kostková je mezi kolegy i diváky velmi oblíbená. Na otázku, co dělá pro udržení své krásy, odpověděla: „Spím, raduji se, netrápím se blbostmi a ani žádné blbosti nekonzumuji." Tereza podstoupila jen jeden drobný kosmetický zákrok – chirurgové ji zbavili nevzhledných pytlů pod očima. Nyní je prý spokojená a další úpravy zatím neplánuje.

Dara Rolins (47 let), zpěvačka
To zpěvačka Dara Rolins je ve svém životním stylu o poznání neústupnější. „Nejím kraviny, jako jsou sladkosti a pečivo. Téměř vůbec, i když si občas malinko zobnu ze sladkostí. Žádné extra triky za tím nehledejte, jde pouze o kvalitní jídlo a pohyb." I Dara si však nechala pomoci s oblastmi, kde cvičení ani dieta nepomáhá. Chirurgové ji zvětšili poprsí a upravili tvar nosu. Dnes je velice spokojená a uvažuje i o dalších zkrášlujících zákrocích.

Jiří Langmajer (53 let), herec
Plastickým úpravám se nevyhýbají ani slavní muži. Herec Jiří Langmajer si nechal upravit povislá víčka, kvůli kterým vypadal starší. Aby udržel ve formě i své tělo, tak plave, jezdí na kole a provozuje další sporty, které ho naplňují radostí.

Zdravý životní styl dokáže zázraky

Čas, který jsme již strávili na světě, se začíná projevovat zhruba od 40 let věku. Lifting obličeje, vyhlazení vrásek nebo operace očních víček vám mohou pomoci vrátit mladistvý vzhled. Samozřejmostí k udržení dobré zdravotní kondice je také sportování a správná skladba jídelníčku. Pak se stačí jen radovat ze života, široce se usmívat a celý svět vám bude ležet u nohou.