Láhev kvalitního alkoholu
Láhvi dobrého pití žádný muž nepohrdne. Chceme-li jí obdarovat, měli bychom sáhnout po něčem lepším než obvykle. Skvělou volbou může být ušlechtilý rum, whisky či koňak zrající několik let. Alkohol uchovaný v reprezentativní láhvi může být také součástí dárkové sady se sklem, ze kterého vaše drahá polovička může nápoj ihned ochutnat. Skvělou volbou je také sada sklenic a karafy z broušeného skla, kterou k lahvi s pitím přibalíte.

Luxusní kravata a manžetové knoflíčky
Pro pány, kteří si zakládají na svém vzhledu a perfektně vyžehlená luxusní košile je pro ně základ, bude vhodným dárkem nová kravata. Sáhněte po hedvábném kousku v dárkové krabičce, do které můžete navíc uložit i sladěné manžetové knoflíčky. Velmi oblíbeným dárkem jsou manžetové knoflíčky s monogramem, který jim dodá na osobnosti.

Hodinky jak nesmrtelná klasika
Čeká vás významné výročí nebo kulaté narozeniny? To už chce něco lepšího. Vedle jistě nešlápnete s pořádnými hodinkami, které se stanou nezbytným doplňkem pro každý den. Luxusní hodinky už patří mezi reprezentativní dárky pro lepší příležitosti. Pří výběru bychom měli zohlednit celkový vkus obdarovaného nebo třeba jeho věk. Můžeme tak volit mezi sportovnějšími nebo elegantními modely.

Kosmetika, kterou muži nepohrdnou
I když je kosmetika spíše doménou žen, vězte, že existují takové produkty, kterými se zavděčíte i muži. Kromě klasických značkových parfémů můžete třeba pod stromeček zabalit i dárkovou sadu kosmetiky na vousy a vlasy. Kvalitní přípravky podpoří jejich růst a vitalitu, a na husté kštici si většina mužů zakládá stejně tak jako ženy (i když to možná nahlas neřeknou). Výborným dárkem pak může být i sada holení či velice oblíbená intimní kosmetika.

Zajímavé technologické vychytávky
Muži všelijaké technické vychytávky zkrátka milují. Ať už se jedná o různé doplňky do auta, chytré hodinky, zařízení pro chytrou domácnost či nejnovější herní konzoli, vždy je to zabaví na dlouhé hodiny, kdy s nadšením objevují všechny funkce.

Například magnetický náramek, na který si mohou připnout všechny šroubky a drobné předměty, které budou mít vždy po ruce, nadchne každého zapáleného domácího kutila. Nadšený běžec zase ocení chytré hodinky na sport, které spočítají nejen uběhnutou vzdálenost, ale kontrolují i tep nebo spálené kalorie. Jako další tipy můžeme zmínit například navigaci do auta či multifunkční nářadí.