ŠKODA Kodiaq

Na luxusním šestém místě se umístil jeden z novějších vozů české automobilky: ŠKODA Kodiaq. Na trhu už je čtvrtým rokem a za tuto dobu získal spoustu designových i bezpečnostních ocenění. Majitelé nejvíce oceňují povedený design s robustní konstrukcí, vysokou kvalitu, jízdní vlastnosti a velmi pohodlný prostorný interiér poskytující skvělý výhled pro řidiče. Bonusem je také nadstandardně velký zavazadlový prostor. Moderní řidič ocení také kvalitní konektivitu a multimediální systém, který zajistí jak bezpečné navedení k cíli, tak veškerou komunikaci a zábavu během jízdy. Jako mínusový bod je v anketě zmiňována vyšší spotřeba.

TIP: Chtěli byste s novým vozem ŠKODA Kodiaq odjet ještě dnes? Podívejte se na nabídku skladových vozů ŠKODA Kodiaq. Všechny vozy jsou připraveny ihned k odběru v našem autosalonu v Nupakách u Prahy.

ŠKODA Superb

Na skvělém desátém místě se umístila třetí generace dlouhodobě uznávaného a oceňovaného modelu ŠKODA Superb. Současná generace Superbu se vyrábí od roku 2015, v minulém roce byl model úspěšně zmodernizován, a to jak designově, tak z hlediska funkčnosti (dočkal se například plug-in hybridní varianty). Řidiči na Superbu nejvíce oceňují spolehlivost prověřenou léty funkčnosti a nízké provozní náklady s rozumnou spotřebou. Když se kvalita poté zkombinuje s prostorným interiérem a luxusnějším vzezřením, výsledkem je ideální vůz na krátké i dlouhé cesty pro podnikatele. Stále častěji si jej ale volí také rodiny, které hledají dostatečný prostor, bezpečí bez kompromisu a praktické vychytávky.

ŠKODA Karoq

Jen o pár příček níže, a to na patnácté pozici, najdeme vůz ŠKODA Karoq, který spolu s Kodiaqem a Kamiqem patří mezi nejnovější modely automobilky ŠKODA. Karoq v roce 2018 získal titul Auto roku ČR a dosud se drží na příčkách nejoblíbenějších modelů. Oproti Kodiaqu se jedná o menší vůz, v jízdních schopnostech a praktických vychytávkách za ním rozhodně nezaostává. Tento kompaktní crossover je oblíbeným univerzálním vozem, který se díky svým rozměrům skvěle hodí do městského provozu, zároveň si díky robustnější konstrukci a kvalitnímu řízení poradí i v horším terénu. Právě variabilita patří mezi nejvíce oceňované body, spolu s širokou škálou bezpečnostních asistentů, kteří vám na cestách pomůžou bezpečně dojet do cíle.

TIP: Hledáte tento vůz za rozumnou cenu? Vyberte si z nabídky ojetých vozů ŠKODA Karoq, které byly pečlivě prověřeny a jsou nabízeny v rámci programu ŠKODA Plus.