V čem je jiná?

PRVNÍ KLUBOVÁ pojišťovna využívá model peer-to-peer pojištění. Tedy staví na principech sdílené ekonomiky. Stejně jako např. Uber, Zonky nebo Airbnb. Peer-to-peer pojištění je nový model, který boří stereotypy a zajeté koleje standardního korporátního pojištění. A stejně jako ostatní služby stavící na principech peer-to-peer, si i PRVNÍ KLUBOVÁ rychle získává u lidí oblibu. Čím si své příznivce získává? Je to hlavně transparentnost, podíl na uspořeném pojistném a zjednodušení služeb.

Jsme naučení, že pojistka se sjednává po sezení s pojišťovacím agentem nebo poradcem, zahrnuje zdlouhavé sepisování smluv a výsledkem je, že nám v ruce přistane složka s pojistnými podmínkami (napsanými drobným písmem) a příkaz k úhradě pojistného. Každý z nás poté poslušně pojištění platí a vzpomene si na něj jen v případě, že se mu přihodí pojistná událost.

P2P pojištění u PRVNÍ KLUBOVÉ ale funguje trochu jinak. V první řadě peer-to-peer pojišťovny nepovažují pojistné, které jim platíte, za své. Veškeré vybrané peníze sice spravují, ale ty i nadále patří členům klubu. Peníze nikde nemizí, ale zcela transparentně se rozdělují na úhrady škod, provozní náklady a zbylé prostředky zpět mezi členy. To zní dobře, nemyslíte? Jaké jsou další důvody, proč vyzkoušet nové pojištění?

Úspěchy i za hranicemi

Zatímco je v Česku p2p pojištění naprostou novinkou, v zemích jako Německo nebo Velká Británie takové pojišťovny slaví úspěch už delší dobu. Také Americká Asociace NAIC (National Association of Insurance Commissioners) sleduje pozitivní trend a zvyšující se počet pojištěných.

Umí pojistit stejně jako běžná pojišťovna

Pojištění na cesty, povinné ručení, pojištění odpovědnosti nebo majetku? P2P pojišťovna zvládne vše stejně jako klasické pojišťovny. A to za zcela srovnatelnou cenu a se stejným krytím rizik. Jen bez korporátního prostředí. A navíc s možností podělit se s ostatními členy pojišťovny o uspořené pojistné.

Rychle a online, bez zbytečného papírování

Pojištění uzavřete jednoduše a během několika minut. Stačí vám počítač a přístup k internetu. Nemusíte tedy mrhat svým cenným časem, nikdo na vás netlačí a uzavření pojištění si můžete dobře promyslet.

Jak se přidat do klubu?

PRVNÍ KLUBOVÁ své jméno nemá jen tak. Každý, kdo se zde pojistí, se totiž nejdříve stane členem klubu. Pro členství vás může doporučit stávající člen z řady vašich známých, anebo můžete sami vyplnit formulář přímo na webu PRVNÍ KLUBOVÉ a počkat, až vás kontaktuje pracovník pojišťovny a možnost členství s vámi probere telefonicky. Obě cesty jsou jednoduché, rychlé a zvládnete je odkudkoliv, stačí telefon nebo internet.

Pokud nefandíte korporátnímu pojišťovnictví a chcete se stát členem společenství, které staví na sounáležitosti a sdílení mezi lidmi, PRVNÍ KLUBOVÁ je pro vás ideální volba.