V letošním roce máte jedinečnou příležitost prohlédnout si Prahu nebo Český Krumlov bez davů a za „české ceny”. Kromě těchto dvou celosvětově známých měst toho má ale Česká republika k objevování mnohem více. Odhoďte strach z nákazy koronavirem a začněte objevovat!

Praha nádherná a opuštěná

Kdy jste si naposledy prošli Staroměstské náměstí nebo Karlův most? Pro většinu Čechů se centrum Prahy stalo od jisté doby no-go zónou. Davy cizinců valících se úzkými uličkami historického centra dokázaly spolehlivě odradit od návštěvy hlavního města. Letos ale bude vše jinak. Turisté z Číny či z Ruska se kvůli omezenému cestování do Prahy asi jen tak nepodívají a centrum Prahy bude opět po dlouhé době příjemně prázdné.

Rezervujte si hotel v Praze a užijte si romantický pobyt a nebo prima víkend s celou rodinou. Praha nikdy takto prázdná nebyla a doufejme, že ani dlouho nebude. Jde o jedinečnou příležitost, kterou byste si neměli letos nechat ujít!

Český Krumlov nikdy nebyl krásnější

To samé, co platí o Praze, platí i o Českém Krumlova. Na krásu toho malebného jihočeského města se jezdí koukat turisté z celého světa, ale letos Krumlov čeká jen a jen na vás. Rezervujte si ubytování v některém z romantických hotýlků v podhradí a nebo si zamluvte apartmán a spojte návštěvu Krumlova třeba s cyklovýletem po Šumavě.

Nechte se okouzlit malebnými zákoutími a historickým geniem loci a zajistěte si pro letošní letní sezónu ubytování v Krumlově.

...a kam dál?

Kutná Hora patří mezi nejpůvabnější města republiky. Díky svým dvěma nádherným katedrálám je zapsána na seznam světového dědictví UNESCO a rozhodně by byla chyba v letošní letní sezóně Kutnou Horu minout. Ubytování v Kutné Hoře je ideální pro romantický víkend ve dvou. Podyjí potěší milovníky krásné přírody a božského klidu. Okolí řeky Dyje nabízí mnoho možností k výletům a poznávání. Pobyt v Podyjí si určitě užijí i děti!
Adršpašsko-teplické skály se potýkaly v posledních letech s nájezdy turistů z nedalekého Polska. Letos zde návaly nehrozí. Vydejte se objevovat tajemná skalní města a památky polského příhraničí. Ubytování v Broumově nebo v Náchodě seženete za skvělé ceny.

Užijte si Česko bez davů a tlačenic u památek. Letošní léto bude trošku jiné, než ta předchozí, ale nic to nemění na tom, že byste si ho se svými blízkými měli užít naplno. Památky i česká města se již na návštěvníky z tuzemska těší. Pomozte svojí dovolenou obnovit český cestovní ruch.