Potřebujete řemeslníka zrovna teď, jsou ale zaneprázdněni…

Když denní teploty překročí dvacet stupňů, většina lidí začne přemýšlet o malování pokojů. I když se do toho někteří pustí svépomocí, jiní nechtějí trávit svůj volný čas malováním, zvláště pokud nemají příliš zkušeností a nevěří si, že vše zvládnou jak se patří. Tací se pustí se do hledání profesionálních malířů. Tehdy pochopí, že drtivá většina prověřených řemeslníků má práci nasmlouvanou několik měsíců předem. I když horko těžko najdou malíře, kteří splňují většinu jejich kritérií, jen stěží se dohodnou na termínu, který vyhovuje oběma stranám.

Stejná situace je snad u všech stavebních a dokončovacích prací. Když se den prodlužuje a přibývá slunečných hodin, lidé chtějí trávit svůj volný čas venku, takže se pustí do úpravy zahrady a okolí domu. Najít vhodného, ​​a přitom volného zahradníka / odborníka úpravu exteriérů je taktéž skoro nemožný úkol.

Vyhledávání řemeslníků efektivně a za pár minut!

Existuje však pohodlné řešení, jak najít dobrého mistra, který je připraven dostavit se na místo v čase, který nám vyhovuje. Platforma Daibau propojuje dodavatele, tedy řemeslníky, se všemi, kteří chtějí postavit nebo zrekonstruovat svůj obytný nebo obchodní prostor.

Na platformě lze nalézt více než 300 specializovaných kategorií v oblasti výstavby, designu a renovace a k dispozici je více než 7.000 dodavatelů! Určitě vás zajímá, jak to vlastně funguje?

Na platformě Daibau vytvoříme poptávku, což nám zabere jen několik minut. V poptávce uvedeme popis požadovaného díla, čas a místo, ve kterém má být provedeno. Chcete-li tedy například vymalovat stěny u vás doma, je třeba si zvolit kategorii „Malování, malíř pokojů“, obec, a poté stručně popsat jaké barvy a způsoby práce bychom si představovali, určit v m² přibližnou plochu, které se malování týká a označit časové rozmezí, které nám vyhovuje. Do poptávky se dají vložit fotografie nebo náčrty, což dodavateli pomůže udělat si lepší představu o tom, co ho čeká.

Poté, co odešleme poptávku, nám portál v souladu s uvedenými kritérii, která jsme zadali, e-mailem nabídne dostupné dodavatele. Všichni tito budou připraveni provést požadované práce na místě a v termínu, který jsme uvedli v poptávce. Jelikož jsme podrobně popsali podrobnosti našeho projektu, řemeslníci budou předem vědět, co se od nich očekává, což zamezí jakémukoliv nedorozumění. Oslovení dodavatelé, kteří mají o poptávku zájem, své nabídky zašlou prostřednictvím e-mailu. Nezbývá než si jednoho vybrat upřesnit si podrobnosti spolupráce.

Vyberte si řemeslníka na základě jeho referencí a hodnocení

Vyvstává nová otázka: Nabídne-li nám platforma více dodavatelů, jak se správně rozhodnout a vybrat si toho nejlepšího? Pomohou nám v tom recenze, tedy hodnocení předešlých zákazníků! Po skončení práce mají všichni klienti možnost zhodnotit přístup a snahu dodavatele a podělit se o spokojenost s odvedenou prací, a to tak, že mu zanechají komentář a udělí zaslouženou známku. Vzhledem k tomu, že recenze jsou transparentní, můžeme se na jejich základě rozhodnout a vybrat si toho nejlepšího. Navíc, jelikož ví, že bude hodnocen, bude se o to více snažit. Vaše známka bude totiž mít velký vliv na získávání dalších zakázek.

Daibau.cz nabízí další možnost, která pro nás bude mít zásadní význam před provedením práce a kontaktováním dodavatele. V sekci Kalkulačka nalezneme průměrné ceny jednotlivých prací, produktů a služeb, což nám umožňuje udělat si lepší představu o nákladech ještě před kontaktováním řemeslníků. Díky tomu se nám bude lépe hospodařit s rozpočtem, který jsme připraveni vyčlenit na realizaci projektu.

Využijte slunečné dny před námi k tomu, abyste, za pomoci spolehlivých a profesionálních řemeslníků, kteří svou část práce odvedou tím nejlepším možným způsobem, osvěžili váš domov. Nyní můžete mít obojí: prostor upravený podle vlastních představ s minimální námahou a bez „nervů“, i volný čas pro sebe a své blízké. Nemusíte se bát pustit se do hledání řemeslníků. Ztráta času s vyčerpávajícím a často nekonkrétním jednáním s nimi je již minulostí.