Audioshow, sitcom, dokumentární seriál, světové hity i klasika v poutavém provedení. Nabídka audioknih se stále rozrůstá. Vy si ale nemusíte lámat hlavu nad tím, která z nich potěší o Vánocích vaši rodinu či přátele nejvíce. V Audioteka Klubu totiž mohou bez omezení streamovat z vybraného katalogu, který v současnosti čítá tisícovku děl. A další stále přibývají.

Jsou mezi nimi i tituly v superprodukčním zpracování, které je kromě špičkových hereckých výkonů založeno na originálních audio efektech. Ty dělají z poslechu jedinečný zážitek. Díky aplikaci Audioteka pro Android nebo iOS lze audioknihy přehrát v online i offline režimu. Měsíční předplatné Audioteka Klubu stojí 199 Kč a skýtá celou řadu benefitů. Sami se o nich můžete přesvědčit ve 14denním členství na zkoušku zdarma. Třeba při poslechu titulů, které zaujaly naši redakci.

Jiří Havelka: Agent

Netradiční dokumentární audioseriál tvoří třiadvacet dílů, z nichž každý odpovídá jednomu z posledních dní Alexandra Litviněnka. Mapuje dění od momentu, kdy bývalý ruský agent a nekompromisní kritik Putina vstoupil do lobby hotelu Millenium, po okamžik, kdy podlehl otravě radioaktivním poloniem. V precizně vystavěném scénáři se prolíná rekonstrukce událostí, jak je zažil sám Litviněnko a jeho blízcí, i jak jsou zaznamenány ve výpovědích svědků a v soudních záznamech. V hlavních rolích excelují Jaroslav Plesl, Klára Melíšková, Ivan Trojan a Martin Myšička.

Jakuba Katalpa: Němci

Audio zpracování úspěšného románu Jakuby Katalpy přibližuje osudy Čechů a Němců za druhé světové války i jejich přesah do současnosti. Díky interpretaci Barbory Polákové, Lukáše Příkazkého a Jana Hájka, stejně jako originálním audio kulisám, si dílo užijí i lidé, kteří se o historii prvoplánově nezajímají.

Členství v Audioteka Klubu pořídíte svým blízkým snadno, rychle a z pohodlí domova.

Další informace i pestrý výběr audioknih najdete na www.audioteka.cz.