close Magazín Kvíz pro praktické lidi: Kde má prase kupón, či co je prdelačka? Otestujte, co víte o domácí zabijačce clock 3 minuty video
close Magazín Otékáte, to se nedivte! Toto je 10 zákeřných jídel plných sodíku. Češi to netuší a většinu z nich milují clock 3 minuty
close Magazín Měkké maso za 5 minut. Zkuste genilání starý asijský trik. Potřebujete jednu běžnou přísadu. Máte ji doma clock 3 minuty video
close Magazín Většina Čechů neumí obalit ani usmažit řízky a ničí chuť i vůni. Toto je správný postup profesionála clock 3 minuty
close Magazín Potraviny, které většina Čechů miluje, ačkoli tyto potraviny mají nejvíce rakovinotvorných látek ze všech clock 4 minuty video
close Magazín Většina Čechů neumí upéct drůběž. Dopouštíme se dvou zásadních chyb a ničíme chuť i vůni. Děláte je i vy? clock 3 minuty video
close Magazín Jak dlouho můžete skladovat různé druhy masa v ledničce, než se zkazí a začnou být jedovaté clock 3 minuty video
close Magazín Čechy oblíbené potraviny, které způsobují v těle záněty: Nenápadně, plíživě, ale mohou hodně ublížit clock 5 minut video
close Magazín Jak preventovat rakovinu tlustého střeva: Strava Čechů je nebezpečná. Těmto jídlům se vyhněte obloukem clock 6 minut video
close Magazín Většina Čechů neumí uvařit uzené maso a zničí chuť i vůni. Toto je správný i jednodušší postup clock 4 minuty video
close Magazín Historikové našli nákupní seznamy středověkých boháčů. Neuvěříte, za co všechno utráceli clock 4 minuty video
close Magazín Většina Čechů neumí upéct kuře a připraví se o správnou chuť masa. Neví ani jakou teplotu nastavit clock 4 minuty video
close Magazín Slyšeli jste už o cikánském řízku? Je to delikatesa lepší než řízek klasický. Má i omáčku. Zamilujete se! clock 3 minuty video
close Magazín Správný postup, jak upéct řízky v troubě: Trvá to sice déle, ale výsledek je mnohem chutnější a zdravější clock 4 minuty video
close Magazín Jedna strana alobalu je matná a druhá lesklá. Většina Čechů netuší, jak balit potraviny. Je to důležité! clock 3 minuty video
close Magazín Většina Čechů špatně rozmrazuje maso a vystavuje se nebezpečí. Takto je to správně. Jak to děláte vy? clock 3 minuty video
close Magazín Většina Čechů neumí upéct vepřové maso a zničí jeho chuť i vůni. Jak se to má dělat správně? clock 2 minuty video
close Magazín V roce 1916 začali žraloci masově napadat lidi. Příčina byla strašlivá a mohla za to válka, tvrdí vědci clock 4 minuty video
close Magazín Zakázané potraviny po padesátce:Výčet jídel, kterým byste se měli obloukem vyhnout. Jsou dobré, ale škodí clock 3 minuty video
close Magazín Většina Čechů ohřívá řízky úplně špatně a ničí chuť i vůni: Takhle budou jako právě upečené clock 3 minuty
close Magazín Co se stane, když nasypete mouku do vroucí vody. Vznikne fantastická věc. Podívejte, jak je to snadné! clock 3 minuty video
close Magazín Jak vypadaly kuchyně ve středověku? Černé, chytré a tak dobře vybavené, že bychom se dnes měli učit clock 3 minuty video
close Magazín 10 záludných jídel plných sodíku: Jíte je a pak se divíte, že jste po padesátce oteklí clock 3 minuty video
close Magazín Ruský salát indigirka Gastronomický průvodce vyhlásil za nejodpornější jídlo světa. Pozřeli byste ho? clock 3 minuty video
close Magazín Co jedli Vikingové na válečných lodích: Geniální systém a speciální stravu. Umožňoval jim dlouhé plavby clock 3 minuty video
close Magazín Co se jedlo v období adventu za Karla IV. a co jedl sám císař: My bychom se takto stravovat nevydrželi clock 3 minuty video
close Magazín Co se jedlo v českých zemích ve středověku: Nepozřeli bychom ani jídlo bohatých, natož chudiny clock 4 minuty video
close Magazín Jak se připravovaly knedlíky ve středověku. Byly výborné! Původní verze klasické pochoutky vás překvapí clock 3 minuty
close Magazín Této nebezpečné ruské jeskyni přezdívají „mlýnek na maso“. Vědci se do ní děsí vstoupit clock 4 minuty video
close Magazín Co jedli námořníci na moři v 18. století, když neuměli uchovat potraviny? Nic horšího si nelze představit clock 4 minuty video