close Magazín Jídlo, které ničí tepny, ale jíme ho denně: Odborník na výživu žádá jeho zákaz clock 3 minuty gallery 4 video
close Magazín Největší plošný kulinářský přešlap Čechů: Touto zeleninou ničíme vývary. Je hnusná, smrdí a vývar zhořkne clock 3 minuty gallery 5
close Magazín Kvíz pro praktické lidi: Kde má prase kupón, či co je prdelačka? Otestujte, co víte o domácí zabijačce clock 3 minuty video
close Magazín Nebezpečné hnilobné bakterie ve střevech zničí jednoduchý vývar za pár korun. Surovinu máte doma ve spíži clock 5 minut video
close Magazín Pohlreichův legendární segedínský guláš: Nepřekonatelný, pravá chuť pro pravé chlapy. Ten musíte zkusit! clock 3 minuty video
close Magazín Templáři žili 2x déle než běžný člověk díky speciální stravě. Jejich jídelníček by fungoval i dnes clock 5 minut video
close Magazín Co se jedlo ve starověké Spartě. Černou polévku by měli jíst muži i dnes clock 3 minuty video
close Publicistika Nevšední Vánoce cestovatele Šimánka: S domorodci jsme si upekli divočáka clock 4 minuty gallery 6