Konec světa se opět blíží! A přestože stále existují „věrní katastrofici“, lidé si už moc vrásky nedělají. Žádná z předpovědí se totiž dosud nesplnila.

Apokalypsa 2021

Každoročně se média hemží novými apokalyptickými předpověďmi – a jsou to stále velmi čtená témata. Jako by lidi bavilo se usmívat, nebo i trochu děsit. A příčin je několik.

V posledních několika letech se předpokládalo, že svět skončí jadernou válkou, dopadem asteroidů či novou dobou ledovou… abychom jmenovali jen některá z populárnějších proroctví o soudném dni.

I když většina z nás bude souhlasit s tím, že rok 2020 nepatřil rozhodně k těm příjemným, jsme zase o rok dál a lidstvo už zase pomalu začíná prospívat a společnost prosperovat. Snad!

Neměli bychom ale usínat na vavřínech, jelikož právě rok 2021 je ke konci světa podle některých předpovědí předurčen – ještě letos!

Teorie pro rok 2021 číslo jedna

Rok 2021 byl označován jako další rok, kdy by se měl vrátit Ježíš. Za touto myšlenkou stál tentokrát americký pastor Kenton Beshore, který tvrdí, že má přesvědčivé důkazy o tom, že k události, jež bude spojena s koncem světa dojde v roce 2021. Důvěryhodnost jeho proroctví je jen mírně podkopána skutečností, že se jedná již o jeho druhý pokus: první konec světa se podle něj měl stát v roce 1988.

Teorie pro rok 2021 číslo dva

Skrytý kód Tóry. Co to je? Někteří „učenci“ údajně právě rozluštili řadu skrytých kódů v prvních pěti knihách židovské Tóry. A ano, hádáte správně, přiklánějí se nyní k tomu, že „svět skončí v roce 2021“. Takže, uvidíme, ještě mámeněkolik měsíců!

Zombie apokalypsa

Armáda živých mrtvých nebo nemrtvých příšer by měla přijít terorizovat nic netušící občany, živit se lidskými mozky a pomalu, ale jistě ovládnout svět. Tato představa pochází od Nostradama a zní jako nejlevnější možné klišé hororových filmů. Kupodivu má však dost příznivců. I když jsou proroctví nejslavnějšího věštce všech dob velmi populární, drží si stále punc záhady.

Zdroje:

www.timeanddate.com, www.signs-of-end-times.com