Assuntě pro její pohlednou tvářičku nikdo neřekl jinak než Pupetta (Panenka). Narodila se roku 1935 poblíž Neapole v městečku Castellamare di Stabia jako jediná dcera místního kápa zločinecké organizace Camorra. Kromě rodičů ji rozmazlovali i čtyři bratři. Byla jejich princezničkou.

Zvyklosti v rodině patřící ke zločinnému klanu byly ovšem poněkud neobvyklého rázu. Před Pupettou se otcovy nekalé obchody nijak nezatajovaly. Rodina každoročně okázale slavila výročí dne, kdy se tátovi podařilo utéct z vězení. Když se Pupetta pohádala se spolužačkou, připadalo jí naprosto přirozené vytáhnout na ni nůž.

Jižní Itálie byla nicméně v 50. letech minulého století zřejmě zvyklá na všelicos, a tak se na incident zase zapomnělo. Pupetta vyrostla v krásnou útlou dívku a vyhrála místní soutěž královny krásy. V té době si ji vyhlédl Pasquale Simonetti, známý mafiánský boss z Neapole. Úspěšně provozoval trh s ovocem a zeleninou a souběžně ještě úspěšněji pašoval do města zakázané zboží. Starý Maresca ho vyhodnotil jako ideální partii pro svou dceru, a tak se brzy konala svatba.

Štěstí však mladým manželům nepřálo. Simonetti byl brzy po svatbě zastřelen neznámými vrahy, které najal jeho konkurent Antonio Esposito. Pupetta byla v pokročilém stadiu těhotenství a manžela hořce oplakala. K situaci se však postavila jako "pravá žena mafiána".

Spolu s mladším bratrem Esposita vyhledala a za bílého dne do něj vpálila 29 kulek. Revolver držela oběma rukama, aby prý měla jistotu, že se strefí.

U soudu se bránila, že jednala ve strachu o vlastní život. "Zabíjela jsem pro lásku, ale také z obavy, že chtějí zabít i mě. Kdyby manžel obživl a opět ho zavraždili, udělala bych to znovu," prohlásila pevně a soudní síň jí zatleskala.

Krásná mstitelka milovaného muže vyvolala zájem médií po celém světě. Pupettě se hrnuly nabídky k sňatku ze všech koutů Itálie a jeden hudebník pro ni složil písničku. Soud však veřejné mínění nesdílel. Chladnokrevnou vražedkyni odsoudil ke 14 letům vězení.

Pupetta si jich odseděla jen deset a na svobodu se vrátila jako "Madame Camorra". Okamžitě se zapojila do zločineckých aktivit svého klanu a brzy potkala druhého stálého partnera, obávaného drogového barona Umberta Ammatura, a porodila mu dvojčata.

V roce 1974 kdosi zavraždil jejího syna z prvního manželství. Pupetta podezírala Ammatura, že měl v jeho smrti prsty. Než od něho ale nadobro odešla, ještě s ním stihla spáchat jednu vraždu, za kterou si později poseděla další čtyři roky ve vězení. Potom se stáhla do ústraní a usadila se v Sorrentu, kde žije v tichosti dodnes.